stonebroker

Változó világunkhoz és az új, modern piaci és életmódbeli igényekhez igazodva 2019 őszén elindítottuk online kő brókeri tevékenységünket.

Munkánk során elsősorban olyan magas minőségű és luxus kategóriájú termékeket gyártó gyárakat képviselünk és értékesítjük termékeiket, melyek egyedi, különleges látványt és hangulatot nyújtanak. Akár egy irodaház, egy konferenciaterem, egy exkluzív bár, vagy egy jacht , egy hotel lobbija vagy luxus lakosztálya, de akár a saját otthonunk is igazán különlegessé, exkluzívvá és kiemelkedővé válhat, ha a természet adta csodás kövekkel, ásványokkal szeretettel és fantáziadúsan bánunk.

Célunk, hogy egyediséget, luxust és időtálló szépséget vigyünk életükbe.

STONEBROKER rólunk

A kiemelt minőségű termékek mellett egyéb természetes kövekkel is foglalkozunk, külső és belső burkoláshoz egyaránt. Travertinek, gránitok, bazaltok, márványok széles választéka áll rendelkezésükre. Termékeinket a világ minden tájáról, igényeik, megrendelésük alapján beszerezzük.

Munkánkat és termékeinket azoknak is ajánljuk, akik tervezéssel, több project kivitelezésével foglalkoznak, és örömmel vennék, ha valaki levenné vállukról a kiválasztott kövek beszerzésének terheit.

Az online rendelési lehetőséggel pedig mindenkinek szeretnénk lehetőséget adni a kényelmes, otthonról, irodából történő beszerzésre.
Az oldalunkon található kövek a teljesség igénye nélkül mutatják be az elérhető termékek széles skáláját.

A világ számos bányájával, gyárával közvetlen kapcsolatban állva bármely, illetve ezek köreit folyamatosan bővítve mind exkluzív, mind általánosabb kéréseiket, megrendeléseiket nagy örömmel teljesítjük.

ikon konyha

Konyha

ikon furdo

Fürdőszoba

ikon nappali

Lakás

ikon kulso

Külső terek

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba.